Om Redovisningsekonom

therese christos iterum

Redovisningsekonom – en utbildning för dig som…

  • kan studera minst 40 timmar per vecka
  • har gymnasieexamen eller motsvarande
  • har goda kunskaper i svenska och engelska
  • har god logisk och matematisk förmåga
  • är intresserad av en yrkesroll i stor förändring
  • vill samverka med andra i en konsultativ roll

Stor efterfrågan på redovisningsekonomer

Det finns ett stort behov av välutbildade redovisningsekonomer i kommunal, statlig och privat verksamhet. Som redovisningsekonom behöver du förstå och kunna ta ansvar för helheten inom redovisningsområdet. Du behöver också kunna arbeta konsultativt samt hantera kunder och medarbetare på ett bra sätt.

Vi startade vår första redovisningsutbildning 2010 och har examinerat fler än hundra redovisningsekonomer. Nästan 95 procent av våra examinerade har arbete inom redovisningsområdet ett halvår efter avslutade studier.

Utbildningen till redovisningsekonom passar dig som vill börja från grunden och som vill ha en utvecklande yrkesroll - en bra start på karriären helt enkelt. Utbildningen leder fram till en kvalificerad yrkeshögskoleexamen och uppfyller därmed ett första kompetenskrav för att på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult.

Samarbete med arbetslivet

Utbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet. En ledningsgrupp ansvarar för att utbildningen lever upp till målen och leder fram till den kompetens som efterfrågas samt att undervisningen bedrivs på ett bra sätt. Ledningsgruppen består till största delen av representanter från arbetslivet.

Ledningsgrupp

Dfind Finance, Stockholms stad, Klara Papper, Strängbetong, Grant Thornton, Ekonomi med mera, Scandic Hotels, Ekonominavet,  PrimeQ och SRF konsulterna.

Läs mer om utbildningen

 

knapp lonespecialist bunden sthlm 2016
knapp lonespecialist distans sthlm 2016
knapp lonespecialist distans osund 2016
knapp lonespecialist distans malmo 2016
knapp lonespecialist distans gbg 2016

knapp redovisningsekonom 2016

 

framsidan redovisningsekonomHär får du fördjupad information om utbildningen.

 

 

 

 

 

miroslav bevaka din ansokan