Emailing in English – kommunicera via epost på engelska

26 oktober 2017, kl 09.00-16.00

En kursdag för dig som är intresserad av att stärka din epostkunskap. Utformad för att hjälpa dig som deltagare att mer effektivt skriva och svara på engelska e-postmeddelanden. Kursen består av två delar, e-kurser samt en kursdag. Genom e-kurserna få du som kursdeltagare möjlighet att förbereda dig inför kursdagen genom att inhämta grundläggande kunskaper som sedan omsätts praktiskt under kursdagen.

Kursdagen är en levande session som innehåller många möjligheter till att öva sig och tala så mycket som möjligt. Deltagarna uppmanas att prata engelska med varandra hela dagen, även under kaffe- och lunchpauserna. Kursmål Kursdeltagaren ska lära sig typiska engelska e-postformat och standarduttryck. Vanliga misstag ses över och korrigeras. Efter kursen kommer deltagarna att kunna kommunicera på engelska via e-post på ett mer effektivt och professionellt sätt.

cynthia morissetteFöreläsare: Cynthia Morissette, CynTactic
Pris: 4300 exkl moms
Ladda ned produktblad »
bokningsknapp

 

peka ned hogerÖPPNA KURSDAGAR

Vi erbjuder kursdagar i våra lokaler i Stockholm eller skräddarsydda på plats i din organisation.
Kursdagarna varvas med uppgifter och praktiska exempel. De flesta av våra utbildningar ger dig som är auktoriserad lönekonsult aktualitetstimmar.